Bel voor informatie Klaas Dijkstra 06 53 25 56 38

Velperbroeck Center » Opnamestudio Velperbroeck

Velperbroeck Center is uiterst geschikt om je tv-, foto-, film- en/of video-opnamen te maken. 


TV Gelderland 

Beroepsproever Jochem van Gelder gaat in het tweede seizoen op zoek naar de lekkerste streekgerechten van Gelderland. In 9 afleveringen bezoekt hij steden, plaatsen, dorpen en gehuchten in zijn zoektocht naar deze gerechten.

Zijn speurtocht leidt hem naar meer informatie over de Gelderse eetgewoontes van vroeger, de verhalen achter de verschillende gerechten en de betekenis van de naam. Met die kennis komt Jochem aan in de kookstudio. Hier volgt hij drie kandidaten in het kook- en bereidingsproces, terwijl ze ieder de Gelderse lekkernij op hun eigen manier bereiden.


Stoervlees.com

 

DÉ SPECIALIST IN VERS VLEES AAN EEN STUK!

Gekoeld bij jou bezorgd

Passie voor lekker eten. Dat proef je in onze producten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vers vlees en vis aan een stuk. Heerlijk op de BBQ, in de pan of oven

 

sfeer, passie & barbecue

 

Met in elke editie een ruim aanbod informatie over alles wat barbecuen zo aantrekkelijk maakt.


Ontvang ook de email nieuwsbrief van Fire&Food,
met elke maand kans op fantastische barbecue-prijzen.

Meld je aan en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van barbecue en grillen. Met ook tips, recepten, aanbiedingen en acties met kans op mooie prijzen.

redactie@fire-food.nl


iedere vrijdag barbecue-inspiratie

 

Welkom bij FIRE&FOOD TV! - ELKE VRIJDAG EEN NIEUWE VIDEO! Het barbecuekanaal voor alle grillliefhebbers. Wij zijn het barbecuemagazine FIRE&FOOD. Wij vinden dat 365 dagen per jaar de grill aan kan. Laat je dus inspireren door onze barbecuevideo's en 'let's heat on the grill'. Volg ons ook via www.fire-food.nl www.facebook.com/firefoodmagazine www.twitter.com/fire_food Abonneer je op ons magazine voor nog meer BBQ-fun. Ga naar https://fire-food.nl/abonnee/