Home » Onze gerechten » Barbecue

-De basisprincipes van het barbecuen.

Menu

  1. Varkensfilet
  2. Babi Pangang
  3. Rib eye
  4. Koolsalade
  5. Pastasalade
  6. Knoflooksaus
  7. Tomatensaus
  8. Bearnaisesaus
  9. Turks brood
  10. Banaan in de kolen met basterdsuiker en Amaretto

Barbecue Academie Velperbroeck
Barbecuemasters: Monique en Klaas Dijkstra

Wil je andere gerechten? Laat het ons weten!

De workshop duurt ongeveer 4 uur. We beginnen met het aansteken van de barbecue en daarna marineren we het vlees en maken we de sausen en salades.

We verdelen het gezelschap in groepen van 8. Elke groep maakt het hele menu.

Deelnemers: minimaal 16, maximaal 66

  • Wat komt aan de orde?

  • Hoe steek je houtskoolbarbecue aan
  • Hoe maak je temperaturen in de bbc

  • De kunst van het barbecuen

  • Grillen of barbecuen

  • Aanzetten en doorwarmen of doorgaren

  • De barbecue als je vriend


Procureur 


Ribe-eye


Babi Pangang