Bel voor informatie Klaas Dijkstra 06 53 25 56 38

Velperbroeck Center » Kookstudio Velperbroeck » Onze gerechten » Workshops » Teambuilding in de Italiaanse keuken

Martinodipiemonte en Kookstudio Velperbroeck bieden je, onder de noemer Teambuilding in de Italiaanse keuken, een zeer gespecialiseerde culinaire teambuilding aan waar de Italiaanse keuken en de Piemontese wijnen de hoofdrol in spelen.

Veel mooie gerechten
De Italiaanse keuken kent veel specialiteiten die ook de Nederlandse gourmand kunnen bekoren. De keuken kenmerkt zich onder andere door de smakelijke (tussen) gerechten die koken en tafelen tot een waar genoegen maken.

Vijfgangendiner en bijpassende wijnen
Samen deze, van verse bijzondere ingrediënten, gerechten bereiden en een vijfgangendiner uitserveren. Dat is pas een mooie (culinaire) uitdaging. Vergezel de gerechten dan ook nog eens met een bijpassende wijn.

Teambuilding in de Italiaanse keuken
De Piemontese Chef-kok Angelo Colombo en gastheer Martino, nemen u, uw kookkunsten en wijnkennis, mee naar Kookstudio Velperbroeck nabij Arnhem. Met de uitgekozen gerechten en wijnen worden, behalve uw smaakpapillen, ook uw organisatievermogens op de proef gesteld.


Aan de hand van de functies van de witte brigade in een sterrenrestaurant gaan we samen aan de kook. Door de ultieme samenwerking tussen alle deelnemers aan te geven en af te dwingen worden ‘mooie bordjes’ gemaakt en samen genuttigd. Om de juiste mix tussen wijn en spijs te bepalen maakt Martino een wijnkeuze uit Piemontese druivensoorten.