Bel voor informatie Klaas Dijkstra 06 53 25 56 38

Velperbroeck Center » Arnhem Rookworststad

WAT IS ARNHEM ROOKWORSTSTAD?

Dit jaar werd er in Arnhem voor de 46e keer de nationale slagersvakwedstrijd Arnhem Rookworststad gehouden. Hierbij werd u in de gelegenheid gesteld het rookworstseizoen te starten met een grandioze prijs of - wie weet - de o zo begeerde kampioensprijs 'de bronzen rookworst'. Naast de rubrieken als 'grove rookworst' en 'fijne rookworst' kon u ook dit jaar weer meedoen aan de K.N.S. Innovatie / Inspiratie prijs! Met een mooi winnend product kunt u het rookworstseizoen goed beginnen en meer omzet genereren.

 

Het behalen van een onderscheiding is een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van een ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keuren de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Transparant en onafhankelijk
De belangrijkste pijlers van onze wedstrijd zijn transparantie en onafhankelijkheid. Alle ingezonden producten krijgen van de organisatie een nummer en daarbij wordt geen naam vermeld. Zo weten de juryleden die de keuring uitvoeren niet van wie het ingezonden product is en wordt er een onafhankelijke keuring gedaan. Zelfs wanneer de winnende producten zijn uitgezocht, worden de namen niet aan de jury bekend gemaakt. Dit gebeurt pas bij de prijsuitreiking.

Arnhem Rookworststad 2021
De 47e keer dat de vakwedstrijd wordt georganiseerd.

Inleverdatum: 
Inleveradres: Kookstudio Velperbroeck, Markweg 11 te Velp
Keuring: 
Prijsuitreiking met diner: 
Waar? 
Organisatie: Jan van Egmond
Keuring onder leiding van: Paul van Trigt
Wedstrijdregelment ►
Inschrijfformulier ►
Productenlijst ►